Den kommende sæson

Jeg tror vi alle glæder os til at spille skak, og nu er programmet klart – selvfølgelig med forbehold om at vi ikke bliver ramt af udefra kommende begivenheder. Du finder det her.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at planlægningen ikke har været nem. Vi har jo hele tiden måttet vente på en udmelding fra IP Schmidt om hvornår de åbner, for at vi kan være der. Oprindelig ville vi være startet d. 10. august, men så sent som i torsdag kom der udsættelse af denne.

Men nu skulle det være rimeligt sikkert at det bliver 31. august vi starter op igen. Og det bliver med generalforsamlingen for sidste sæson. Indbydelse følger dels her på siden, og vil blive sendt pr. mail til alle medlemmer senest 14 dage før.

Der vil være nogle begrænsninger på IPS, men disse burde vi ikke have problemer med. Selvfølgelig er der af spritningen, hvor vi forventer at opfordre til at man gør det hver gang man kommer ind i lokalet (og når man ellers har lyst). Dernæst er der en begrænsning på 48 personer i det store lokale, og der kræves grundig rengøring efter anvendelse. Men mon ikke vi klarer det ved fælles indsats.

You may also like...