Fredericia Skakforening  21. januar : Klubmesterskab 6. runde  Fredericia Skakforening  27. januar : 1. division : Fredericia - Haderslev  Fredericia Skakforening  27. januar : Mesterrække 1 : Fredericia 2 - Haderslev 2  Fredericia Skakforening  28. januar : Pointskak

Velkommen til Fredericia Skakforening.

Lidt historie:

I perioden 1901 til 1913 eksisterede der i Fredericia en skakklub under Jysk Skakunion med navnet Fredericia Skakforening.

Fredericia Skakklub startede i 1925 med L. Klüwer som formand. Første klubmester blev M.C.Madsen. Den mest vindende klubmester blev Leif Vestergård med 12 mesterskaber.

Erritsø Skakklub startede i 1982 med Børge Guldager som formand. Første klubmester blev Erik Pedersen, som også blev den mest vindende klubmester med 9 mesterskaber.

Fredericia Skakklub og Erritsø Skakklub sluttede sig pr. 1. juli 2009 sammen under det oprindelige navn Fredericia Skakforening og med Gert Preussler som formand.

Medlemmer:

Foreningen kan tilbyde alle med interesse for skak optagelse som medlemmer. Blandt foreningens nuværende medlemmer - p.t. 54 - er der spillere af forskellig styrke - fra begyndere til mere øvede samt et par stærke mesterspillere.

Kontingent pr. 01.07.2016 :

Børn til 16 år : 140 kr.
Unge mellem 16 og 20 år samt pensionister :   190 kr.
Seniorer : 220 kr.
B-medlem : 65 kr.

Kontingentet er pr. kvartal.

Som medlem af Fredericia Skakforening modtager du vort kvartalsvise interne blad Kongebonden - samt Dansk Skak Unions medlemsblad Skakbladet, der udkommer 8 gange om året. Derudover har du mulighed for at deltage i Skakunionens koordinerede turneringer.

Spillested (midlertidig) og tidspunkt:

I. P. Schmidts Gård, Vendersgade 4, 7000 Fredericia hver mandag fra kl. 18.30.

Vis stort kort

Nyheder fra
Dansk Skak Union

Kort nyt uge 2

Skak.dk er blevet bedt om at reklamere for Fries Nielsens hurtigskakturnering og Fredericia Skoleskakmesterskab. Turneringen afholdes lørdag den 23. februar på Fredericia Realskole i samarbejde med Fredericia Skakforening. Førstepræmien i turneringen er på 5000 kr. og der er præmie til hver femte deltager. Under turneringen er der gratis fødselsdagskage til alle deltagere samt en kop kaffe/te eller en sodavand/øl. Se invitationen og tilmeld dig:HER

Senior DM 2019 spilles på Saxild Strand
saxild strand

Årets spillested for Senior DM bliver rekreations-, ferie- og kursuscentret Saxild Strand ved Odder cirka 25 km fra Aarhus. Turneringen spilles over 7. runder fra mandag den 11. februar til søndag den 17. februar. Turneringen arrangeres af Dansk Skak Union og Chess House i samarbejde med 6. Hovedkreds.

Tata Steel Chess Tournament 2019

I dag lørdag den 12. januar kl. 13:30 starter "Tata Steel Chess Tournament 2019" i den lille hollandske kystby Wijk ann Zee. Det er 81. gang at denne traditionsrige turnering, som tidligere hed "Corus Chess Tournament" og "Hoogovens Tournament" afholdes. Tata Steel er den sidste af de store turneringer der holder fast i, at der skal være hele 14 deltagere i hovedgruppen.