Fredericia Skakforening   Resultat af Pointhandicap 2017  Fredericia Skakforening   Adesh blev nr. 2 ved ungdoms-DM  Fredericia Skakforening  23. oktober : Klubmesterskab 1. runde  Fredericia Skakforening  30. oktober : Klubmesterskab 2. runde  Fredericia Skakforening   6. november : Klubmesterskab - udsatte partier  Fredericia Skakforening   6. november : Pointskak

Velkommen til Fredericia Skakforening.

Lidt historie:

I perioden 1901 til 1913 eksisterede der i Fredericia en skakklub under Jysk Skakunion med navnet Fredericia Skakforening.

Fredericia Skakklub startede i 1925 med L. Klüwer som formand. Første klubmester blev M.C.Madsen. Den mest vindende klubmester blev Leif Vestergård med 12 mesterskaber.

Erritsø Skakklub startede i 1982 med Børge Guldager som formand. Første klubmester blev Erik Pedersen, som også blev den mest vindende klubmester med 9 mesterskaber.

Fredericia Skakklub og Erritsø Skakklub sluttede sig pr. 1. juli 2009 sammen under det oprindelige navn Fredericia Skakforening og med Gert Preussler som formand.

Medlemmer:

Foreningen kan tilbyde alle med interesse for skak optagelse som medlemmer. Blandt foreningens nuværende medlemmer - p.t. 57 - er der spillere af forskellig styrke - fra begyndere til mere øvede samt et par stærke mesterspillere.

Kontingent pr. 01.07.2016 :

Børn til 16 år : 140 kr.
Unge mellem 16 og 20 år samt pensionister :   190 kr.
Seniorer : 220 kr.
B-medlem : 65 kr.

Kontingentet er pr. kvartal.

Som medlem af Fredericia Skakforening modtager du vort kvartalsvise interne blad Kongebonden - samt Dansk Skak Unions medlemsblad Skakbladet, der udkommer 8 gange om året. Derudover har du mulighed for at deltage i Skakunionens koordinerede turneringer.

Spillested (midlertidig) og tidspunkt:

I. P. Schmidts Gård, Vendersgade 4, 7000 Fredericia hver mandag fra kl. 18.30.

Vis stort kort

Nyheder fra
Dansk Skak Union

Holdskak i nabolandene