Hovedkredsens holdkampe igang

Af Lasse Nielsen

Så fik 3 holdet også skudt deres sæson i gang. Vi rykkede jo som bekendt ned sidste år fra Mester- til A-rækken, så det betyder, at vi i denne sæson spiller på hverdagsaftener, og holdet består kun af 6 spillere.

Vor første kamp i denne sæson skulle finde sted i Ribe, så der ventede en god køretur forude. Jeg havde fået et par afbud til dagen kamp; men så er det jo godt, at man kan tage et par gode reserver med.

Fremme ved Ribes spillested viste det sig, at de også havde et par afbud, så vi var rating-favorit til at vinde 4½-1½. Men hvordan gik det så? Ja, vi vandt faktisk med 4½-1½.

Jeg fik ikke fulgt så meget med i de andres partier, nu ,da vi spiller hverdagskampe, er der kun 90 min. til hele partiet plus 30 sek. fra træk 1. Så det er med at bruge tiden ved brættet.

På Bræt 1 havde vi Niels Nybo, og han kørte en sikker sejre i land, uden slinger i valsen.

På Bræt 2 spillede jeg selv, og det var ikke et parti med det store festfyrværkeri, så i træk 24 blev fredspiben tændt: Remis.

På Bræt 3 havde vi Arne Madsen. Da jeg fik kigget forbi hans parti, var de kommet til en slutstilling, hvor Arne var bagud med en bonde, og den fik hans modstander forvandlet til en dronning, og så var det parti slut.

På Bræt 4 havde vi Artur, som så ud til at han havde en god stilling med en lille fordel. Det endte med, at han vandt efter at havde presset sit modstander godt ned i midt spillet.

På Bræt 5 havde vi Claus Marcussen. De gange jeg kom forbi, så det meget lige ud. Hans modstander tilbød remis; men det afslog Claus. Partiet blev dog afgjort af en buk, idet Ribe-manden satte en officer i slag i en ellers lige stilling.

På Bræt 6 havde vi Carsten Meyer. Det så længe meget lige ud; men så fik Carsten givet en skak med sin dronning, som efterfølgende vandt en officer, og dermed kom endnu et point i hus. Så alt i alt kom vi godt fra start i den nye sæson, og dermed blev hjemturen fra Ribe ikke så lang som udturen!

You may also like...