2. division : Skanderborg 2 – Fredericia 2

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii – Det lykkes for vore 2 hold at redde sig en sæson mere i 2. Division.

Søndag den 13/3 stod den på den sidste rude i holdskak, der var afslutning stævne i Chess Hous – et sted vi har været et par gange i den her sæson uden den store fornøjelse rent pointmæssigt.

Vi tog til Aarhus med det allerstærkeste hold, som vi overhovedet kunne, dejligt at kunne få lov til det for første gang. Så nu var det spændende at, se hvordan Skanderborg ville stille op.

Og de stillede faktisk op med et stærkt hold, ikke det bedste de kunne, men stadigt et stærkt hold. I kan se holdopstilling og resultater her :https://holdskak.skak.dk/TeamTourPairing/Details/?pairingId=9504&teamTournamentGroupId=336

Og som det fremgår, så vandt vi altså 4½-3½, og det var dermed nok til at vi fik reddet og en sæson mere i 2. Division. Slutstilling ses her :
https://holdskak.skak.dk/TeamTourPairing/Details/?pairingId=9504&teamTournamentGroupId=336

Jeg fik ikke rigtig fulgt med i nogle partier i går; valgte at koncentrere mig 100 procent om mit eget spil, som jeg vandt. Skønt, at holdlederne endelig kom på tavlen med et helt point.

Jeg sad ved siden af Mikkel, og hans modstander gik i tænkeboksen i træk 39, og lige pludselig var hans tid gået, og han tabte på tid – av av. Den var ikke god; tro os, hans modstander var helt i chok, da han opdaget det. Og så var Mikkel også på tavlen.

Rasmus, Michal og Lars tog remis på de 3 øverste brætter.

Jens tabte på bræt 4, Johnny vandt på bræt 5.

På bræt 6 tabte Hans Ulrich efter at havde afslået remis 2 gange. Den første gang spurgte Hans, om han måtte tage remis; jeg bad ham om at spille lidt videre, da der stadigt var uklart på mange brætter. Så Hans tog en for holdet, må man sige, selvom han tabte.

Det har på mange måder været en anderledes sæson med mange afbud og aflysninger pga. af corona.

Men vi har da heldigvis gennemført turneringen under fornuftig forhold. Tak til jer alle der har deltaget på holdet.

You may also like...