2. division : Skanderborg 2 – Fredericia 2

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii – Det lykkes for vores 2 hold, at redde sig en sæson mere i 2 Division.

Søndag den 13/3 stod den på den sidste rude i holdskak der var afslutning stævne i Chess Hous – et sted vi har været et par gange i den her sæson uden den store fornøjelse rent point mæssigt.

Vi tog til Aarhus med det alle stærkeste hold som vi overhovedet kunne, dejligt at kunne få love til den for første gang. Så nu var det spændende at se hvordan Skanderborg vi stille op.

Og de stillede faktisk op med et stærkt hold, ikke det bedste de kunne, men stadigt et stærkt hold. I kan se holdopstilling og resultater her :https://holdskak.skak.dk/TeamTourPairing/Details/?pairingId=9504&teamTournamentGroupId=336

Og som det fremgår så vandt vi altså 4 en halv 3 en halv og det var dermed nok til at vi fik reddet og en sæson mere i 2 Division. Slutstilling ses her :
https://holdskak.skak.dk/TeamTourPairing/Details/?pairingId=9504&teamTournamentGroupId=336

Jeg fik ikke rigtig fulgt med i nogle partier i gå; valgte at koncentrere mig 100 procent om mit egen spil, som jeg vandt. Skønt at holdlederne enlig kom på tavlen med et helt point.

Jeg sad ved siden af Mikkel og hans modstander gik i tænkeboksen i træk 39 og lige pludselig så var hans tid gået og han tabte på tid – av av. Den var ikke god, tro os, hans modstander var helt i chok da han opdaget det. Også var Mikkel os på tavlen.

Rasmus, Michal og Lars tog Remis på de 3 øverste brætter.

Jens tabte på bræt 4 Johnny vandt på bræt 5.

På bræt 6 tabte Hans Ulrich efter at havde afslået remis 2 gang, den første gang spurgte Hans om han måtte tage remis, jeg bad ham om at spille lidt videre, da der stadigt var uklart på mange brætter. Så Hans tog en for holdet må man sige, selvom hans tabte.

Det har på mange måde været en anderledes sæson, med mange afbud, og aflysninger pga. af corona.

Men vi da heldigvis gennemført turneringen under fornuftig forhold. Tak til jer alle der har deltaget på holdet.

You may also like...