DM 2023

Landsholdsklassen før runde 9. Foto : nyheder.skak.dk

I påsken blev Danmarksmesterskaberne afholdt. Igen i år på Hotel Best Western i Svendborg. Deres lokaler er ganske enkelt gode til formålet. Og når dertil lægges den gode stemning og mødet med gamle skakvenner, så bliver det ikke meget bedre.

Selv havde jeg – udover at spille lidt skak selv – også fornøjelsen af at være dommer i Landsholds- og Kandidat klassen. Og så som den stor belønning fik jeg Dansk Skak Unions Hæderstegn. En dejlig hæder for den store indsats som vi i Fredericia har ydet de seneste mange år.

Traditionen tro, så deltog også en del fra Fredericia.

Kort Påske 1:
5 runder på 3 dage den første weekend.

Her deltog Adesh, som på trods af at han ikke var helt på toppen, alligevel vandt gruppe 1 med 4 af 5 point. Tillykke herfra.

I samme gruppe deltog jeg også. Men med et helt andet resultat. På trods af 3 klare gevinststillinger, så havnede jeg på 1 point. Kiksede simpelthen i midt spillet for ofte. I skal lige se den smukke træktvang i mit enlige gevinstparti. Vi kommer ind i partiet efter at hvid har trukket 33. g4

Dejligt i det mindste at komme på tavlen – selv om spillet berettigede til meget mere.

G7:
7 runder med 1 om dagen fra tirsdag til mandag.

Også to deltagere fra Fredericia. I gruppe 1 var det Michael B. Madsen, som med 4½ scorede stort set forventet. I gruppe 2 scorede Michael Leon 4 point, hvilket også omtrentlig var forventet.

G5:
5 runder med 1 om dagen fra torsdag til mandag.

Deltageren fra Fredericia var Mattias Skærved. Han fik 50 % (2½), hvilket også var omkring forventet

Veteranklassen:
5 runder med 1 om dagen fra torsdag til mandag.

Her var Arne Bech Madsen med i gruppe 2. Med 2½ scorede han pænt over forventet, og kommer hjem med 21 rating ekstra.

Kort Påske 1:
5 runder på 3 dage den sidste weekend.

Her var vores nye spiller Maya Vissing Ulmer med i gruppe 4. Det var hendes første turnering med normal betænkningstid, og hun gjorde en flot figur. Med 1½ af 4 (havde også oversidder runde) var hun pænt over forventet, og hun stiger 54 rating. Flot debut.

Påske Lyn:
Fredag aften.

4 deltagere fra os : Adesh, Jenith, Michael Leon og Maya. De 2 første med ca. forventet, Michael Leon noget under. Og Maya imponerede også her. Som lavest ratede deltager havde hun en forventet på 0,9 af 13. Hun scorede 4 point, og hendes lyn rating steg med 192.

Alle resultater m.m. finder du på DM’s hjemmeside.

You may also like...