Holdskak runde 2

I den forløbne uge er 2. runde i holdskakken blev afviklet – og det har været en forrygende uge

Første holdet havde søndag besøg af Køge – og selvom det var 2. holdet, så kan det være skræmmende. Men heldigvis havde de 3 spillere (IM Björn Ahlander, IM Martin Percivaldi og IM Mikkel Antonsen) med ved Europa Mesterskaberne for hold, og så var vi pludselig favoritter i kampen. Forventet score sagde 5,03 til os, og det fik vi rigeligt – hele 6-2 vandt vi.

Andet holdet var samtidig i Haderslev. Holdet havde en forventet på 2,51 og fik 2½, så det var som det skulle være.

Mandag drog 3. holdet til Vojens. Vojens er med i Mesterklasse 2 i år selv om de rykkede ned sidste år – men da der var en vacant plads tilfaldt det dem. Sidste sæson slog vi dem 6½ – 1½ i sidste runde, og var dermed årsagen til deres nedrykning. Og i år gentog vi næsten resultatet. Vi vandt 6-2.

Fredericia 4 var oversidder i runden, og Fredericia 5 havde hjemmebane mod Vamdrup. En svær opgave, hvilket også den forventede score på 0,23 for hele holdet viser ! Desværre måtte de ned med 4-0.

Selv havde jeg fornøjelsen af et hurtigt parti. Efter 12 træk siger computeren 3,35 til mig, så modsat fodbold kampen i Irland så var dette spil til et mål. I stillingen nedenfor er der mat i 4 – desværre får jeg ikke lov til den kvalte mat.

You may also like...