• Ikke-kategoriseret

Opdatering fra Adesh ved Ungdoms-EM

Som de fleste ved er jeg taget til EM i Rumænien i turistbyen Mamaia.

Den første kamp spillede jeg imod Larkin Vladyslav fra Ukraine på 2204, kampen var ret lige selvom at jeg lavede en fejl i åbningen, men jeg kom så småt i tidsnød og kom til at smide en officer og dermed hele partiet.

Anden parti var imod Globus Or på 2271 fra Israel. jeg spillede kongeindisk men havde ikke angribet på kongefløjen så det gik ned meget hurtigt.

Tredje parti var imod bonciu David på 1765 fra Rumænien. her var det siciliansk med Lb5 og modstanderen kom hurtigt i tidsnød og overså en taktisk finte, som gjorde at jeg havde en bonde mere i et tårnslutspil og vandt det.

4. runde skulle jeg som sagt møde Dabic Stjepan fra Kroatien på 2006 med sort. I det parti fik jeg lavet et taktisk træk og vandt det, da jeg havde en dronning imod to tårne.

5. runde skulle jeg møde Carlsson Ludvig fra Sverige på 2154, vi spillede Caro kann med hvid, hvor jeg var en bonde bagud. Jeg prøvede at ofre en springer for at sætte evig-skak, men det mislykkes og tabte også min dronning og partiet

I 6. runde skulle jeg møde Bruil Rembrandt fra Holland på 2071 med sort, min modstander ofrede en løber på f7, som jeg tog og derefter kunne jeg holde remis, men kunne ikke se det afgørende træk! og tabte.

7. runde mødte jeg Vujovic Savo på 1629 med hvid, som ellers har klaret sig godt i turneringen. Vi spillede fransk og jeg ofrede mit tårn senere i partiet, for at sætte mat eller vinde modstanderens dronning.

Idag skal jeg møde Peyrer Konstantin fra Østrig på 2078, hvor jeg har sort. Der resterer 2 runder.

You may also like...