Spillere / Players
IM Björn Ahlander
IM Björn Ahlander Køge Skakklub Sverige
ELO 2425
International Mester siden 2000, spiller i holdturnering for klubberne Lund (Sverige), Køge (Danmark) og KR (Island). Træner for unge spillere i Lund, Sverige.

Og synes at skak er det bedste der findes :-)
FM Tommy Andersson
FM Tommy Andersson Burgsvik Sverige
ELO 2408
Bosiddende i Karlstad i midten af Sverige. Er 39 år. Arbejder med automationas systemer hos Emerson Automation Solutions.

Har 2 IM-normer. Spiller for Alva Burgsviks SK (Gotland) i den svenske Superettan - sammen med brødrene Fries-Nielsen.
FM Jacob Sylvan
Fotograf : Martin Noer
FM Jacob Sylvan Skakklubben Nordkalotten Danmark
ELO 2384 - Dansk 2358
Jacob er 40 år og har spillet skak i 30.

I en lang periode har han dog været meget passiv, og har højest spillet 1-2 årlige turneringer. For 4 år siden begyndte han at spille noget mere og resultaterne er blevet bedre.

Jacob mangler en IM-norm og har været over 2400.
IM Jens Ove Fries Nielsen
IM Jens Ove Fries Nielsen Fredericia Skakforening Danmark
ELO 2351 - Dansk 2335
56 år. Den danske internationale mester Jens Ove Fries-Nielsen bor i Hammershøj nær Viborg. Han spiller dog siden 2015 for Fredericia i 2. division.

Han er en meget kreativ spiller, som spiller få remisser og derfor vi kan se frem til rigtig publikum venlig spil i turneringen. Har det seneste år bl.a. vundet Erfurter Schachfestival.

Har deltaget alle årene i vores internationale turnering.
FM Jonas Bjerre
FM Jonas Bjerre Skanderborg Skakklub Danmark
ELO 2338 - Dansk 2298
Jonas er nok kendt af samtlige danske skak spillere. I en alder af 12 år har han allerede haft adskillige store successer.

Bl.a. fik han i 2016 bronze ved EM i gruppen U12. Og han har også allerede scoret den 1. norm til IM titlen.

Bliver spændende at følge ham i Fredericia - og fremover.
FM Poul Rewitz
FM Poul Rewitz Skakklubben af 1968 Danmark
ELO 2328 - Dansk 2331
Spiller for SK1968 i Århus, hvor han også bor. Er 54 år.

Har senest vundet kandidatklassen ved DM, og dermed deltager ved næse års DM i Svendborg.
Marco Ferrante
Marco Ferrante Slagelse Skakklub Italien
ELO 2259
Marco stammer fra Sicilien (og er vant til noget varmere vejr end det danske).

Han kom til Danmark for at skrive sin ph.d., og har siden 2013 boet det meste af tiden i Slagelse. Ved udgangen af april indsender han ph.d.-afhandling.

Og så vil han være i stand til at bruge mere tid på sin største lidenskab, skak.
FM Jesper Mørch Lauridsen
Fotograf : Thomas Hauge Vestergård
FM Jesper Mørch Lauridsen Enkeltmedlem - Indland Danmark
ELO 2254 - Dansk 2251
Jesper stammer fra Sønderjylland og startede med at spille skak i Nr. Rangstrup Skakklub - og blandt hans første modstandere var faktisk Claus Marcussen, Formand i Fredericia. Har også spillet for Tønder, SK1968, Helsinge og Sydøstfyn.

Han blev FM i 2003 og har tidligere deltaget i 6 lukkede IM turneringer. Regerende Århus Mester.
FM Mikkel Manosri Jacobsen
FM Mikkel Manosri Jacobsen BMS Skak Danmark
ELO 2187 - Dansk 2205
Mikkel er 17 år gammel og har spillet koordineret skak lige siden DM 2012. I 2015 fik han sin FM-titel.

Han spiller ca. 20 turneringer om året.
Arrangør / Organizers
Claus Marcussen
Claus Marcussen Fredericia Skakforening
55 år.
Formand for Fredericia Skakforening.
Turneringsleder for EMT.
Brian Lorenzen Middelfart Skakklub
46 år.
FIDE Arbiter