LIVE PARTIER

MOBIL - LIVE PARTIER

GLENCO Chess 2014

Danmark
Det er en stor fornøjelse for FREDERICIA SKAKFORENING endnu engang at kunne præsentere International Skak i byen.

Skak har været spillet i Fredericia siden 1901, hvor den første klub startede. Men byen har kun sjældent markeret sig på den store scene.

Dette blev der lavet om på sidste år, hvor vi afholdt GLENCO Chess 2013.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TAK til vores sponsorer - uden dem ville denne turnering ikke være mulig.

England
It is a great pleasure for FREDERICIA SKAKFORENING to present International Chess in the city once more.

Chess has been played in Fredericia since 1901 when the first club started. But the city has rarely made its mark on the big stage.

This was changed last year where we held GLENCO Chess 2013.

We would like to take this opportunity to say THANK YOU to our sponsors - without them, this event would not be possible.

GLENCO

Samarbejdspartnere

Fredericia Dagblad Davidsen Tømmerhandel Bog & Ide Dansk Skak Unions Støtteforening